Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

Analys: Nu måste de nya dieselbilarna bli rena

Publicerad: 21 december 2017, 13:03

Nu är det extra viktigt att de nya dieselbilarna som tillverkas och säljs verkligen lever upp till högt ställda utsläppskrav. Vi har helt enkelt inte råd att förlora ytterligare tid innan en acceptabelt ren luftmiljö…


Nu är det extra viktigt att de nya dieselbilarna som tillverkas och säljs verkligen lever upp till högt ställda utsläppskrav. Vi har helt enkelt inte råd att förlora ytterligare tid innan en acceptabelt ren luftmiljö i våra städer kan bli verklighet. Det skriver Anders Roth och Åke Sjödin, ansvarig för hållbar mobilitet respektive utsläppsexpert på IVL Svenska Miljöinstitutet i en analys för AH Ekotransport.

Läs vidare –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till alla artiklar på sajten
AH Direkt - omvärldsbevakning i din inkorg varje dag
Stort utbud av artiklar med stöd för strategiskt och praktiskt hållbarhetsarbete

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 4 495 kr/år (ex. moms) får du tillgång till alla våra digitala artiklar samt vår dagliga omvärldsbevakning som håller dig uppdaterad för bättre beslutsfattande. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.