Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag13.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Klimat

Analys: Så kan en fossilfri fordonsflotta ge Sverige ledningen i nästa industriella revolution! 

Publicerad: 11 Oktober 2017, 12:41

I en serie analyser kring omställningen till en fossilfri fordonsflotta har Henrik Ny, universitetslektor vid Institutionen för strategisk hållbar utveckling på Blekinge tekniska högskola, tidigare påpekat hur långt vi i dagsläget är ifrån att klara målet, samt att de praktiskt…


I en serie analyser kring omställningen till en fossilfri fordonsflotta har Henrik Ny, universitetslektor vid Institutionen för strategisk hållbar utveckling på Blekinge tekniska högskola, tidigare påpekat hur långt vi i dagsläget är ifrån att klara målet, samt att de praktiskt och ekonomiskt genomförbara lösningarna finns redan idag. Nu lyfter Henrik Ny blicken ytterligare för att peka på hur omställningen av transportsektorn är del av en större genomgående global omvälvning som Sverige gör bäst i att utnyttja till sin fördel.

Läs vidare –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till alla artiklar på sajten
AH Direkt - omvärldsbevakning i din inkorg varje dag
Stort utbud av artiklar med stöd för strategiskt och praktiskt hållbarhetsarbete

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 4 495 kr/år (ex. moms) får du tillgång till alla våra digitala artiklar samt vår dagliga omvärldsbevakning som håller dig uppdaterad för bättre beslutsfattande. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:


Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.