Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag28.02.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Klimat

Analys: Så kan svenska företag bli del av tågreserevolution

Publicerad: 10 Oktober 2019, 09:25

Det numer världsberömda begreppet flygskam har skapat nya affärsidéer och inspirerat entreprenörer att ta tågintresset ytterligare ett steg. En av dem är Andreas Sidkvist, föredragshållare och tågentreprenör som arbetar för hållbart resande genom företaget Kadunk,…


Det numer världsberömda begreppet flygskam har skapat nya affärsidéer och inspirerat entreprenörer att ta tågintresset ytterligare ett steg. En av dem är Andreas Sidkvist, föredragshållare och tågentreprenör som arbetar för hållbart resande genom företaget Kadunk, som också driver sajterna Tågsemester.nu och Tågkonferens.nu. I veckans analys berättar han om det pånyttfödda tågintresset och vart det kan leda.

Läs vidare –

Starta din prenumeration.

Endast 99 kr första månaden

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna
Obegränsad tillgång till alla artiklar på sajten
Daglig omvärldsbevakning i din inkorg
Stort utbud av artiklar med stöd för strategiskt och praktiskt hållbarhetsarbete

Du har möjlighet att säga upp prenumerationen när du vill under de första 30 dagarna. Därefter övergår den till en 12 månaders prenumeration med alla våra digitala artiklar samt vår omvärldsbevakning för 4495 kr/år (ex. moms).

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:


Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.