Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

Analys: Så påverkas åkerinäringen av digital rapportering av farligt avfall

Publicerad: 9 november 2018, 08:17

Om tre år kommer allt farligt avfall att rapporteras och hanteras digitalt via ett system som Naturvårdsverket tar fram. Införandet av systemet kan bli en utmaning för många åkeriföretag, både gällande investeringar, utbildning och handhavande….


Om tre år kommer allt farligt avfall att rapporteras och hanteras digitalt via ett system som Naturvårdsverket tar fram. Införandet av systemet kan bli en utmaning för många åkeriföretag, både gällande investeringar, utbildning och handhavande. Det skriver Ingemar Resare vid Sveriges Åkeriföretag i en analys.

Läs vidare –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till alla artiklar på sajten
AH Direkt - omvärldsbevakning i din inkorg varje dag
Stort utbud av artiklar med stöd för strategiskt och praktiskt hållbarhetsarbete

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 4 495 kr/år (ex. moms) får du tillgång till alla våra digitala artiklar samt vår dagliga omvärldsbevakning som håller dig uppdaterad för bättre beslutsfattande. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.