Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag30.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Klimat

Anders Wijkman har hittat nytt jobb

Publicerad: 2 September 2009, 07:50

Nu är det klart. Anders Wijkman tar tjänst på…


Ämnen i artikeln:

Anders Wijkman

I ett rykande färskt pressmeddelande från Tällberg foundation berättas det att den före detta europaparlamentarikern Anders Wijkman börjat.

”Jag ser mycket fram emot att fördjupa mitt engagemang i Tällberg Foundation. Stiftelsen är en av få institutioner internationellt med fokus på helhetslösningar, där samband och beroenden mellan olika sektorer och problem är själva utgångspunkten för verksamheten. Tällberg Foundation har en viktig roll i arbetet att belysa de kopplingar som finns mellan ekonomi, ekosystem, klimat och social utveckling och aktivt bistå med kunskap i arbetet med praktiska lösningar.”

Huruvida Wijkman kommer att fortsätta vara partipolitiskt bunden står inte att läsa i pressmeddelandet, men han har för inte så länge sedan till en redaktionsmedlem förklarat att partipolitik är "fördummande".

Anders Wijkman har varit Europaparlamentariker, biträdande generalsekreterare i FN samt generalsekreterare i Svenska Röda Korset och är vice ordförande i Romklubben.

Miljöaktuellt, redaktionen

Ämnen i artikeln:

Anders Wijkman

Dela artikeln:


Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.