Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

Anrikt pris: Vem är 2012 års hållbara ledare?

Publicerad: 11 oktober 2012, 07:38

Vad har Chlumska, Åberg och Rockström gemensamt? Jo, de är en del av juryn till det anrika priset Hållbart ledarskap som delas ut av Näringslivets miljöchefer i samarbete med Miljöaktuellt. Nu är det hög tid att nominera hen som verkligen gjort skillnad genom sitt ledarskap…


Den 23 april arrangeras den årligen återkommande konferensen Sustainability Day på Stockholm Waterfront Congress Centre.

Arrangörer är tidningen Miljöaktuellt och föreningen Näringslivets miljöchefer (NMC) – som under konferensen delar ut det anrika och ärofyllda priset "Hållbart ledarskap" till en ledare som "genom ett föredömligt ledarskap har bidragit till att betydande steg tagits mot social, ekonomisk och/eller ekologisk hållbarhet i dennes organisation eller i samhället. Pristagarens insatser skall präglas av framåtanda, nytänkande och affärsmässighet."

Det är nu hög tid att nominera till priset. Via den här länken kommer du till NMCs hemsida där du kan nominera din eller dina favoritledare.

Juryn till priset består 2012 av:
Stina Billinger, hållbarhetsdirektör Storebrand/SPP
Renata Chlumska, äventyrare, bergsbestigare
Johan Rockström, professor, chef för Stockholm Resilience Centre
Lasse Åberg, konstnär, skådespelare, filmmakare, musiker
Mikael Salo, chefredaktör Tidningen MiljöAktuellt
Arne Wallin, ordförande NMC

Miljöaktuellt, redaktionen

Dela artikeln:


Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.