Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

Årets mest spännande Greentech-event

Publicerad: 11 oktober 2010, 12:09

Reservera 25 november i kalendern. Då arrangerar Teknik360 tillsammans med Energimyndigheten och Tillväxtverket Greentech Day, årets mest spännande dag för alla som arbetar med greentech. Är du ingenjör, innovatör, entreprenör eller investerare vill du inte missa det här.


Ämnen i artikeln:

CleantechTeknikMiljöteknikGreentechForskningIngenjör

25 november sparkar Teknik360 tillsammans med Energimyndigheten och Tillväxtverket igång konferensen Greentech Day i Stockholm. Arbetar du med, eller är intresserad av, greentech kan vi garantera en dag fylld av kunskap, inspiration och intressanta möten kring de brännheta områdena greentech och energi.

Reservera 25 november i kalendern. Teknik360 arrangerar Greentech Day på Södermalm i Stockholm.

På plats är bland andra Johan Carlstedt, huvudprojektledare för Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademiens projekt Innovation för Tillväxt som berättar om utmaningar och möjligheter. På talarlistan finns även Ada Mujkanovic, affärsutvecklare på Energimyndigheten. Andra toppnamn är Hans Enochsson, norden-vd på GE, Claes Henriksson på advokatbyrån Vinge, Axel Nekham på Tillväxtverket och Swentecs verksamhetschef Berit Gullbransson.

På agendan finns spännande punkter som Tre cleantech-succéer – I dag och i morgon, där innovatörerna finns på plats för att berätta om sina framgångskoncept. Energimyndigheten berättar om sektorer där Sverige kan bli världsledande och Tillväxtverket avslöjar tricken kring kommersialisering av en innovation.

Antalet platser är begränsat så missa inte chansen. Anmäl dig i dag via Teknik360.se.

Jonnie Wistrand

Dela artikeln:


Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News