Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

BILDSPECIAL: Hållbarhetsbloggar du inte får missa

Publicerad: 10 november 2015, 06:00

Miljöaktuellt listar fler spännande bloggar som gör världen mer hållbar genom att sätta agendan och driva på miljö- och hållbarhetsarbetet.

Ämnen i artikeln:

Ekologiskt

Miljöaktuellt listar fler spännande bloggar som gör världen mer hållbar genom att sätta agendan och driva på miljö- och hållbarhetsarbetet.

Spana även in artikeln om 30 bloggar som gör världen bättre. 

U&WE är bloggen som drivs av 16 konsulter med kompetenser inom hälsa, miljö, etik, social hållbarhet och affärer. I bloggen skrivs det om aktuella globala nyheter som rör hållbarhet för människor, djur och landskap. Bloggarna kallar sig själva “Catalyst for Good Business” och har som mål att förena lönsamhet med miljöhänsyn och social ansvar.📷
Christer Ljungberg driver bloggen Ljungbergs blogg och har under tio år bloggat om hållbara transporter. Han är en av grundarna till Trivector och är i dag VD för Trivector AB och Trivector Traffic AB. Christer har en lång erfarenhet inom hållbarhet och trafikplanering, med bland annat 30 års arbete som forskare och konsult inom miljöeffekter. Han arbetar ofta inom områdena stadsutveckling, hållbarhet, trend- och omvärldsbevakning.

📷
Plattformen Hållbar Stad erbjuden en rad olika bloggar som handlar om hållbar stadsutveckling, projekt inom hållbarhet och global stadsutveckling. I bloggen Projekt inom hållbarhet skriver Stockholmshems hållbarhetsstrateg Åsa Stenmark om olika projekt som kan inspirera till nytänkande.

📷

joline.ekman@miljoaktuellt.se

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev