Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

Dagens hållbara julklappstips från oss på Miljöaktuellt

Publicerad: 1 december 2014, 14:13

Så här när det lackar mot jul passar vi på att presentera oss och dela med oss av våra bästa hållbara julklappstips! Varje dag den här veckan tipsar tre av oss om hållbara julklappar – idag tipsar Maria Agrén, Ingemar Jansson och Johanna Lindberg.


Maria Agrén, eventchef

Gör: Ansvarar för konferenser och seminarier. Säkerställer att vi levererar hög kvalitet, att våra deltagare och kunder blir nöjda och att vi håller budget.

Marias julklappstips: Tänk bortom prylar – varför inte ge bort din hjälp? Brorsan kanske blir gladare för en presentcheck med tio kvällar barnvakt. Mamma kanske hoppar av glädje för hjälp med att sy gardiner. Det kan vara svårt att be om hjälp, men får man den i julklapp är det bara roligt!

Ingemar Jansson, affärsområdeschef

Gör: Ser till så att allt vi gör är lönsamt och att det fun­gerar på ett optimalt sätt. Dessutom är det mitt jobb att ta fram nya produkter och tjänster som både läsare och annonsörer vill ha.

Ingemars julklappstips: Låna ut din lägenhet när den står tom! En veckas boende över sommaren (när du inte är där) uppskattas av många som inte har råd med hotell.

Johanna Lindberg, säljare

Gör: Hjälper företag att synas i Miljöaktuellts olika
kanaler.

Johannas julklappstips: I Unicefs gåvo­shop hittar du massor av alternativ, exempelvis skyddspaket mot ebola, vaccinpaket och näringspaket.

Miljöaktuellt, redaktionen

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.