Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

Därför är Miljöaktuellt Nordens största (och bästa) tidning om hållbar utveckling

Publicerad: 29 maj 2012, 09:15

Grattis läsare! Och tusen tack! Du har gjort ett bra val som läser oss. Här får du veta varför.


Vi på Miljöaktuellt ägnar oss för första gången åt lite ocensurerat självskryt för att du som läsare ska få veta att du har gjort ett riktigt bra val av tidning.

Du är inte ensam
om att läsa Miljöaktuellt. Här är aktuell fakta.

- Varje månad når vi ungefär 35 000 till 45 000 unika besökare på vår hemsida.
- Varje månad når magasinet Miljöaktuellt 25 000 personer enligt Orvesto Näringsliv 2012. Det är en ökning med hela 32 procent jämfört med året innan.
- Varje månad används verktyget M-plus av tusentals personer i Sverige.
- Varje år besöker närmare 3 000 personer något av våra event, till exempel Sustainability day, Social responsibility day, Hållbar upphandling, Klimatanpassning Sverige och Arena Almedalen.

Vad säger de här siffrorna då? Jo, att Miljöaktuellt fortsätter vara den absolut största oberoende mediaaktören inom miljö och hållbar utveckling. Det är tack vare dig, som läser det här. Utan dig och er vore vi ingenting.

Hjärtat i vår verksamhet
är vårt journalistiska arbete och vår mission är att hjälpa svenska miljöproffs och beslutsfattare att vara framgångsrika i sitt värv. Vi vill ge dig flera olika typer av läsning – såväl inspirationsläsning som snabba nyheter, såväl praktiska guider som grävande granskningar, såväl konkreta tips som genomgripande analyser.

Tipsa oss på redaktionen gärna om vad vi ska skriva om, vad vi bör gräva i och vad dina förväntningar är. Skicka ett mejl till mikael.salo@idg.se.

Vi vill också passa på att tipsa om magasinet Miljöaktuellt, där du hittar unika artiklar som ger dig översikt, sammanhang, fördjupning, goda exempel och analyser som ger dig rejäl kunskap och inspiration.

Mikael Salo

mikael.salo@aktuellhallbarhet.se

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.