Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

Därför får du inte missa Sustainability Day den 17 april

Publicerad: 5 april 2012, 09:45

Den 17 april går Sveriges största konferens om hållbar affärsutveckling av stapeln i Stockholm. Hittills har över 500 personer anmält sig. Här får du veta varför du inte får missa konferensen.


För åttonde året i rad arrangeras Sustainability Day den 17 april i Stockholm av Miljöaktuellt och Näringslivets miljöchefer.

Programmet och agendans röda tråd är lösningar, generiska sådana, som är tillämpbara på de flesta typer av företag.

Ämnen som management och bolagsstyring, produktutveckling, kommunikation, försäljning och ledarskap kommer att lyftas ur ett inspirerande instrumentellt perspektiv.

– Vi är väldigt stolta över årets program som innehåller massor med best practice och generiska lösningar för stora utmaningar i näringslivet. Miljöaktuellt och NMC har lagt ner många timmars research och analys i arbetet med programmet och den röda tråd som presenteras, säger Mikael Salo, chefredaktör på Miljöaktuellt.

Under konferensen presenteras också finalisterna till priset Hållbart ledarskap. Och i slutet av dagen koras en vinnare.

Hittills har över 500 personer anmält sig till konferensen som är den största i sitt slag i Sverige. Den blir också därför en naturlig mötesplats för ansvarsfulla företag som vill göra affärer med andra ansvarsfulla företag.

På plats finns närmare 30 utställare av olika de slag – och exempelvis kommer en elbilstillverkare att erbjuda provkörningar under dagen.

En nyhet på årets konferens
är "Solutions corner". Där kommer det under kaffe- och lunchpaus att presenteras tolv unika lösningar.

Läs mer på Sustainability Days hemsida.

Miljöaktuellt, redaktionen

Dela artikeln:


Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.