Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

Därför vinner elbilen i längden

Publicerad: 31 januari 2019, 13:23

Power Circles har i veckan presentera prognos som visar att Sverige är i början av en elbilsboom som kommer att accelerera vid mitten av 2020-talet för att sedan slå ut nästan all försäljning av förbränningsmotorbilar….


Power Circles har i veckan presentera prognos som visar att Sverige är i början av en elbilsboom som kommer att accelerera vid mitten av 2020-talet för att sedan slå ut nästan all försäljning av förbränningsmotorbilar. Om den slår in ökar förstås möjligheten att nå uppsatta klimatmål. Men vilka risker finns? Power Circles sakkunnige på e-mobilitet, Daniel Kulin benar vad han ser som de huvudsakliga skälen till att prognosen kommer att uppfyllas.

Läs vidare –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till alla artiklar på sajten
AH Direkt - omvärldsbevakning i din inkorg varje dag
Stort utbud av artiklar med stöd för strategiskt och praktiskt hållbarhetsarbete

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 4 495 kr/år (ex. moms) får du tillgång till alla våra digitala artiklar samt vår dagliga omvärldsbevakning som håller dig uppdaterad för bättre beslutsfattande. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:


Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.