tisdag7 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

De svaga länkarna i livsmedelskedjan – nytt nummer av tidningen Aktuell Hållbarhet ute!

Publicerad: 11 september 2017, 09:55

Här är de svaga länkarna i den svenska livsmedelskedjan! Läs det nya numret av magasinet Aktuell Hållbarhet digitalt nu! I dag kommer det nya numret av Aktuell Hållbarhet ut och som prenumerant kan du läsa tidningen…


Jon Röhne

jon.rohne@aktuellhallbarhet.se


Här är de svaga länkarna i den svenska livsmedelskedjan!

Läs det nya numret av magasinet Aktuell Hållbarhet digitalt nu!

I dag kommer det nya numret av Aktuell Hållbarhet ut och som prenumerant kan du läsa tidningen digitalt. I nummer 6 granskar vi den nationella livsmedelsstrategin och låter branschen peka ut de svaga länkarna i livsmedelskedjan. Klart är att flera hållbarhetsprofilerade livsmedelsföretag ser stora brister i den nya strategin. Parallellt med den nationella livsmedelsstrategin har också landets regioner arbetat fram egna strategier – som i vissa fall skapar målkonflikter. I det nya numret tar vi också upp problemen med att mäta social hållbarhet och hur Agenda 2030 kan bli ett viktigt verktyg för ändamålet. Vi berättar också om de stora förändringar av miljöbalken som kommer att ske under hösten.

Trevlig läsning och hör gärna av dig till oss på Aktuell Hållbarhet om det är något du undrar över eller vill tipsa om, redaktion@aktuellhallbarhet.se.

Med vänlig hälsning
Redaktionen Aktuell Hållbarhet

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev