Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

Du önskar – Jörgen Städje skriver

Publicerad: 16 juni 2010, 06:31

Vad vill du att Teknik360:s demonskribent Jörgen Städje ska skriva om? Skicka oss ditt önskemål så har du en god chans att dra en vinstlott.


Jörgen Städje är omtalad för sin säregna reportageform. Ingen fängslar såväl ingenjörer som nördar eller allmänt teknikintresserade som Städje. Med helt unik stilistisk förmåga trollbinder Jörgen sina läsare i reportage som inte står att finna någon annanstans.

Nu har det äntligen blivit dags för Teknik360 att erbjuda just dig en bit Städje!

Vad ska signeras Städje härnäst? Det saknas inte på något sätt uppslag, landet är fullt av spännande miljöteknik och energilösningar. Men varför inte ett säreget reportage om just det där som du vill djupdyka i? Gör såhär: Skicka oss ditt roligaste artikelförslag! Vi kommer att samla alla förslag och de bästa och mest intressanta kommer att mynna ut i ett mästerverk signerat Jörgen Städje.

Skicka ditt förslag till Teknik360 redan i dag! Och diskutera gärna i kommentarsfältet nedan om olika idéer och genomföranden – det kan bli extra kul!

Jonnie Wistrand

Dela artikeln:


Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.