Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

EU arbetar intensivt med medlemsländernas återhämtningsplaner

Publicerad: 10 februari 2021, 10:40

Som representant för EU:s ordförandeland Portugal uppmanar Ana Paula Zacarias, Portugals statssekreterare för europeiska frågor, medlemsländerna att intensifiera arbetet med sina återhämtningsplaner.

Foto: Johanna Geron

EU-kommissionen arbetar nu intensivt med de underlag från medlemsländerna som krävs för att få ta del av medel från den så kallade återhämtningsmekanismen efter pandemin.


Enligt uppgifter från EU-kommisson har 19 länder nu kommit in med utkast på hur de vill hantera återhämtningsbidragen efter pandemin i sina ekonomier och Sverige finns i den gruppen.

Läs vidare –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till alla artiklar på sajten
AH Direkt - omvärldsbevakning i din inkorg varje dag
Stort utbud av artiklar med stöd för strategiskt och praktiskt hållbarhetsarbete

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 4 495 kr/år (ex. moms) får du tillgång till alla våra digitala artiklar samt vår dagliga omvärldsbevakning som håller dig uppdaterad för bättre beslutsfattande. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.