Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag02.03.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Klimat

Förbannelse bruten för brittiskt miljöparti

Publicerad: 9 Maj 2010, 20:00

Gröna partier spelar en betydande roll i flera europeiska länder men hittills inte i Storbritannien. Den inflytelserika brittiske författaren och miljöjournalisten George Monbiot skriver i en krönika i The Guardian att förbannelsen nu ser ut…


Gröna partier spelar en betydande roll i flera europeiska länder men hittills inte i Storbritannien. Den inflytelserika brittiske författaren och miljöjournalisten George Monbiot skriver i en krönika i The Guardian att förbannelsen nu ser ut att vara bruten för Miljöpartiet i Storbritannien. Detta i och med att Caroline Lucas från De Gröna blivit invald i underhuset. För att få stöd från liberaldemokraterna kommer de konservativa antagligen att tvingas diskutera en reform av det brittiska valsystemet mot mer proportionalitet. De gröna är inte längre ett kaotiskt, splittrat och rörigt parti, skriver Monbiot, som nu tror att britterna kommer att få se mer av gröna idéer och tankar i brittisk politik.

Läs vidare –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till alla artiklar på sajten
AH Direkt - omvärldsbevakning i din inkorg varje dag
Stort utbud av artiklar med stöd för strategiskt och praktiskt hållbarhetsarbete

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 4 495 kr/år (ex. moms) får du tillgång till alla våra digitala artiklar samt vår dagliga omvärldsbevakning som håller dig uppdaterad för bättre beslutsfattande. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:


Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.