Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

Framtidsätarna – vilka blir morgondagens livsmedel?

Publicerad: 6 juli 2016, 17:39

Your browser does not support iframes. Framtidsätarna – vilka blir morgondagens livsmedel? Vi behöver ändra våra matvanor till att bli mer hållbara. Vad äter vi i framtiden och vad kan det svenska jordbruket bidra med?…


Framtidsätarna – vilka blir morgondagens livsmedel?
Vi behöver ändra våra matvanor till att bli mer hållbara. Vad äter vi i framtiden och vad kan det svenska jordbruket bidra med?
Moderator: Bane, Klimataktion
Medverkande:
Elisabeth Backteman, statssekreterare, Näringsdepartementet
Claudia Olsson, Framtidsteknolog
Helena Jonsson, ordförande, LRF
Annika Carlsson Kanyama, Forskare KTH
Christina Möller ordförande kommittén för matkvalitet och folkhälsa, KSLA
Arrangör: Formas Forskningsrådet för hållbar utveckling

Daniel Boman

daniel.boman@aktuellhallbarhet.se

Dela artikeln:


Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.