söndag5 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

Framtidsätarna – vilka blir morgondagens livsmedel?

Publicerad: 6 juli 2016, 17:39

Your browser does not support iframes. Framtidsätarna – vilka blir morgondagens livsmedel? Vi behöver ändra våra matvanor till att bli mer hållbara. Vad äter vi i framtiden och vad kan det svenska jordbruket bidra med?…


Daniel Boman

daniel.boman@aktuellhallbarhet.se


Framtidsätarna – vilka blir morgondagens livsmedel?
Vi behöver ändra våra matvanor till att bli mer hållbara. Vad äter vi i framtiden och vad kan det svenska jordbruket bidra med?
Moderator: Bane, Klimataktion
Medverkande:
Elisabeth Backteman, statssekreterare, Näringsdepartementet
Claudia Olsson, Framtidsteknolog
Helena Jonsson, ordförande, LRF
Annika Carlsson Kanyama, Forskare KTH
Christina Möller ordförande kommittén för matkvalitet och folkhälsa, KSLA
Arrangör: Formas Forskningsrådet för hållbar utveckling

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev