Klimat
Framtidsätarna – vilka blir morgondagens livsmedel?
Publicerad: 6 juli 2016, 17:39
Your browser does not support iframes. Framtidsätarna – vilka blir morgondagens livsmedel? Vi behöver ändra våra matvanor till att bli mer hållbara. Vad äter vi i framtiden och vad kan det svenska jordbruket bidra med?…
Framtidsätarna – vilka blir morgondagens livsmedel?
Vi behöver ändra våra matvanor till att bli mer hållbara. Vad äter vi i framtiden och vad kan det svenska jordbruket bidra med?
Moderator: Bane, Klimataktion
Medverkande:
Elisabeth Backteman, statssekreterare, Näringsdepartementet
Claudia Olsson, Framtidsteknolog
Helena Jonsson, ordförande, LRF
Annika Carlsson Kanyama, Forskare KTH
Christina Möller ordförande kommittén för matkvalitet och folkhälsa, KSLA
Arrangör: Formas Forskningsrådet för hållbar utveckling