Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag28.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Klimat

Ger märkningen ett mervärde?

Publicerad: 1 Juli 2015, 04:23

En debatt om certifiering och märkning av livsmedel. Med seminariet vill Intertek bidra till samhällsdebatten om livsmedelshantering och sätta fokus på vikten av märkning och certifiering för att säkra livsmedelshanteringen.


br />

I en bransch som i media uppmärksammats för matfusk och skandaler krävs märkning för att säkra spårbarhet och miljö. Karin Hansson, Intertek, reder ut begreppen kring lagar och regler, certifiering och märkning av livsmedel. Därefter följer en debatt med Stig Orustfjord, Livsmedelsverket, Fredrik Torehammar, Livsmedelsföretagen, Kristin Cooper, KRAV och Sophie Albrektsson, Intertek.

Arrangör: Intertek

Miljöaktuellt, redaktionen

Dela artikeln:


Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.