Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

Green Tenant Award presenterar sex finalister

Publicerad: 31 oktober 2013, 07:04

Green Tenant Award prisar företag och organisationer som lyckats skapa och stimulera en hållbar arbetsmiljö på sitt kontor. Nu är sex finalister klara till årets prisutdelning.


Och de färdiga finalisterna är inga mindre än WSP Group, Intrum Justitia, Google Sverige, Vasakronan, Vattenfall och Linköpings Universitet.
– Årets finalister håller en mycket hög nivå och uppfyller helt eller delvis kriterierna för utmärkelsen Green Tenant Award.  Det finns ett stort engagemang för den hållbara arbetsplatsen hos de sökande. Utmärkelsen är på väg att vinna stort erkännande, det bekräftas av ansökningarna, säger Peter Örn, ordförande i juryn för Green Tenant Award.

Det är andra året som Green Tenant Award delas ut och intresset för utmärkelsen har i år ökat kraftigt. De många ansökningarna kommer från vitt skilda branscher och bland de tävlande finns företag från IT-, försäkrings- och energiföretag såväl som universitet som hudvårdsföretag representerade. Vinnaren kommer att koras den 14 november i Stockholm.

Miljöaktuellt, redaktionen

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.