lördag1 april

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

Ha en skön sommar – men missa inte vårt heta augustinummer

Publicerad: 27 juni 2005, 11:39

Ahhh, sommar! Nu drar Dagens Miljö ned på tempot. Men bara under sommaren. Fram till den 15 augusti sker ingen nyhetsrapportering här på webben, men därefter blir vi desto mer aktiva. Vi ligger dock inte i hängmattan och lyssnar på vågskvalp hela sommaren, utan snickrar även ihop ett spännande augustinummer som landar i brevlådan den 18 augusti. Dessutom kommer vår webbsida att uppdateras kontinuerligt med nyheter via Miljö Online.


Några artiklar i augustinumret:

ESA-PEKKA SALONEN I STOR INTERVJU. Världsdirigenten som slåss för en hållbar utveckling. Vad pratar han om med världens ledande politiker och företagsledare?

TEMA ENERGI. Här är innovationerna – men var finns stålarna? Sveriges energisystem ska ställas om till hållbara energikällor, men hur ska det gå till när energiforskningen stryps och riskkapitalet dras till andra sektorer?

GUIDE MYNDIGHETSKONTAKTER. Segdragna tillståndsprocesser, straffavgifter och byråkrati. Kontakterna med myndigheter på miljöområdet kan få företagsledare att svettas och tappa tålamodet. Ofta helt i onödan. Läs vår guide.

Ha en skön sommar, men missa inte vårt augustinummer!

Valter Bengtsson

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev