Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

Hållbara julklappstips från oss på Miljöaktuellt

Publicerad: 1 december 2014, 14:13

Så här när det lackar mot jul passar vi på att presentera oss och dela med oss av våra bästa hållbara julklappstips! Idag tipsar Annica Widgert, Norah Miller och Rodrigo Muñoz om hållbara julklappar.


Annica Widlert, marknadsförare

Gör: Ser till att våra prenumeranter får omvärldsbevakning och hållbarhetsnyheter i det format de önskar. Sprider också information om våra event och frukostseminarier inom hållbarhet.

Julklappstips:
Det beror givetvis vem du ska ge till men en bra julklapp är att ge bort en prenumeration på Ekolådan. Det fick jag själv i julklapp ett år och blev jätteglad. Det är dessutom lätt att slå in och man kan vara ute i sista minuten.

Norah Miller, senior säljare

Gör: Hjälper företag att synas i Miljöaktuellts olika
kanaler.

Julklappstips:
• Fairtrade­märkta chokladpraliner.
• Har du något som du inte använder så mycket men som du vet att morbror Åke beundrar –  ge bort det, en recyclingjulklapp!

Rodrigo Muñoz, säljare

Gör: Hjälper företag att synas i Miljöaktuellts olika
kanaler.

Julklappstips:
• Bidrag till VI-skogen.
• Ett gäng bin som inte bara levererar ekosystemtjänster utan hjälper till att bygga upp den lokala ekonomin (presentermotfattigdom.se)
• Solvatten, som bidrar till att minska avskogning och jorderosion, samt kraftigt dra ner på koldioxidutsläppen – samtidigt som du lyfter den lokala välfärden.

Miljöaktuellt, redaktionen

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.