Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

Han blir marknadschef på Sportfiskarna

Publicerad: 29 maj 2012, 07:04

Sportfiskarna slår vakt om allmänhetens tillgång till ett bra fiske och jobbar för friska fiskbestånd i friska vatten. Nu förstärker man genom att anställa en nu marknadschef.


Sveriges Sportfiske- och Fiskevårdsförbund, Sportfiskarna, har rekryterat Pär Lindberg som marknadschef. Pär Lindberg har sportfiskat sedan treårsåldern och har de senaste 21 åren arbetat med försäljning, marknadsföring, inköp och produktutveckling inom sportfiskebranschen.
– Med min mångåriga erfarenhet från sportfiskebranschen tror jag att jag kommer att kunna bidra till att stärka Sportfiskarna och sportfisket ytterligare, säger Pär Lindberg.

Pär Lindberg.

En av Pärs viktigaste arbetsuppgifter kommer att vara att öka Sportfiskarnas synlighet och locka fler medlemmar till förbundet.
– Det skall bli mycket roligt och utmanande att få arbeta med marknadsfrågorna på förbundet. Det finns en stor utvecklingspotential att stärka kassakistan och medlemsstocken för att göra förbundet ännu mer slagkraftigt, menar Pär Lindberg.

Pär börjar sin nya tjänst på Sportfiskarna 1 augusti.

Miljöaktuellt, redaktionen

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.