Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

Han blir tillförordnad vd för Sweden Green Building Council

Publicerad: 15 oktober 2018, 10:42

Foto: Metrolit

John Söderberg ersätter Cecilia Ehrenborg Williams, som lämnar posten som vd av personliga skäl.


John Söderberg har utsetts som tillförordnad vd för föreingen Sweden Green Building Council och till företag Building Green in Sweden AB. Det var styrelsen i Sweden Green Building Council som gav John Söderberg uppdraget efter att Cecilia Ehrenborg Williams tvingats lämna vd-posten av personliga skäl.

John Söderberg har tidigare arbetat som vd på JR Markteknik har har flera års erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen.
”Vi är mycket glada över att John kliver in som tillförordnad vd. John kan branschen i dess olika delar och har stor erfarenhet av att driva organisationer i förändring och utveckling. Han kommer nu att ta vidare det arbete som redan påbörjats, för att sedan kunna lämna över till nästa vd. En ny vd-rekrytering genomförs nu och det känns tryggt att John är på plats under den perioden”, säger Jeanette Reuterskiöld, styrelseordförande för Sweden Green Building Council, i en kommentar.

John Söderberg tillträder tjänsten den 1 november.

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.