Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag13.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Klimat

Han går från Westander till Svenska Turistföreningen

Publicerad: 18 Februari 2019, 07:35

Daniel Skog ska nu arbeta med STF:s så kallade hållbarhetslöften.


Svenska Turistföreningen, STF, meddelar att den anställer Daniel Skog som tillförordnad hållbarhetsansvarig på organisationen. Daniel Skog kommer senast från ett arbeta som pr-konsult på Westander Hållbarhet. Tidigare har Daniel Skog arbetat med beteendepåverkande kommunikation och hållbarhet på Malmö Stad.
”Jag vill hjälpa till att få fler människor att upptäcka Sverige hållbart. Att kunna kombinera mitt intresse för friluftsliv med STFs engagemang för hållbar turism är en verklig dröm för mig”, säger Daniel Skog i en kommentar.

Ett arbete som Daniel Skog ska ta tag i nu är det så kallade hållbarhetslöftet där  alla STF:s boenden ska avge löften om att arbeta mer hållbart. Redan i dag har över hälften av STF:s boenden spikat upp sina hållbarhetslöften som bland annat omfattar energi, vatten och samhällsengagemang. I slutet av året ska alla STF-boenden ha tagit fram sina hållbarhetslöften.

Dela artikeln:


Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.