Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag23.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Klimat

Han startar CSR Huset

Publicerad: 25 Januari 2011, 10:00

Efter att ha arbetat med inspektioner av arbetsförhållanden i tredje världen vill han nu hjälpa små och medelstora företag att arbeta med CSR.


I oktober förra året startade Christoffer Falkman CSR Huset – ett utbildningsföretag som ska lära små och medelstora företag samt skolor och unversitet mer om erfektivt CSR-arbete.
– Jag blev inspirerad av att starta CSR Huset när jag arbetade som anställd hos KappAhl och senare för Hennes & Mauritz i Bangladesh, berättar han.

Hos KappAhl ledde Christoffer Falkman arbetet för inspektioner av arbetsförhållanden hos leverantörerna i Bangladesh. Dessutom har han varit med att vidareutveckla "Code of Conduct inspektionssystem". Därefter har han arbetat för Hennes & Mauritz – återigen i Bangladesh – som projektkoordinator och ansvarig frö utveckling och implementering av olika hållbarhets- och CSR-projekt. I botten har Christoffer Falkman en utbildning i internationella relationer, fred- och konfliktstudier samt i mänskliga rättigheter.
– Att se utvekling framför sina ögon, se potential men att ändå vara ödmjuk för den enorma uppgift som vi alla står inför. Det är inspirerande, berättar Christoffer Falkman.

Miljöaktuellt, redaktionen

Dela artikeln:


Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.