Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

Här är alla nominerade till Årets Bästa Hållbarhetsredovisning

Publicerad: 2 maj 2016, 07:40

Den 2 juni blir det premiär när Aktuell Hållbarhet delar ut priset Årets bästa hållbarhetsredovisning. Är din hållbarhetsredovisning med och tävlar? Här är alla de nominerade bidragen.


Den 2 juni kommer Aktuell Hållbarhet och dess jury att dela ut priset Årets Bästa Hållbarhetsredovisning. Så här långt har juryn tagit emot 139 nominerade bidrag och arbetet med bedömningarna pågår för fullt. Årets Bästa Hållbarhetsredovisning delas ut i tre kategorier – Stora företag, Små och medelstora företag samt Offentlig sektor och statliga bolag.

I samband med prisutdelningen arrangeras också en konferens där du får träffa personerna bakom Sveriges bästa hållbarhetsredovisningar och får senaste nytt om de nya kraven på hållbarhetsredovisning som träder i kraft den 1 juli i år. I dag är det dessutom sista möjligheten att anmäla dig till rabatterat pris.

Läs mer om Årets Bästa Hållbarhetsredovisning 2016

Här är alla nominerade bidrag till Årets Bästa Hållbarhetsredovisning 2016. Klicka på bolagen för att gå direkt till deras hållbarhetsredovisningar.

(OBS! Det här är listan som den såg ut den 2 maj då denna artikel skrevs. Fler nomineringar har tillkommit och juryn har nu stängt nomineringen.)

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Infogram är blockerad under “Visa våra partners”.

Nomineringen till Årets Bästa Hållbarhetsredovisning 2016 är stängd.

Jon Röhne

jon.rohne@aktuellhallbarhet.se

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.