Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

Här är Miljöstyrningsrådets nya rekryteringar

Publicerad: 7 september 2010, 13:19

Webbredaktör och projektledare stärker Miljöstyrningsrådet. De rekryterade är…


Ämnen i artikeln:

Miljöstyrningsrådet

Hanna S Backman är ny webbansvarig redaktör och kommunikatör på Miljöstyrningsrådet. Hon har tidigare jobbat som journalist inom miljö och socialt ansvar, bland annat som frekvent anlitad frilansare för Miljöaktuellt och som anställd på brittiska tidskriften Ethical Consumer Magazine.
Hon kommer att jobba med kommunikation om miljö- och sociala krav i offentlig upphandling.
– Det är jätteroligt att få kommunicera miljökrav och i praktiken hjälpa till exempel upphandlare och politiker att höja ribban för sitt miljöarbete, säger Hanna S Backman.

Karin Lundquist är ny projektledare inom Miljöstyrningsrådet och kommer att arbeta med att utveckla och revidera kriterier för hållbar upphandling. Karin har tidigare arbetat med miljö- och energifrågor inom fastighets- och energibranschen.
– Jag ser fram mot att fördjupa mig i miljöprestanda inom varor och tjänster och att arbeta med att utveckla kriterier tillsammans med olika typer av intressenter, säger Karin Lundquist.

Miljöaktuellt, redaktionen

Ämnen i artikeln:

Miljöstyrningsrådet

Dela artikeln:


Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.