Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

Här är Sting-vinnarna

Publicerad: 6 maj 2011, 06:21

[Sting Day] Under Sting Day nätverkade ett stort antal entreprenörer, startups och expansionsbolag med varnadra och över 70 investerare. Dessutom utdelades Sting Awards. Här är vinnarna.


Ämnen i artikeln:

CleantechTeknikMiljöteknikGreentechForskningIngenjör

Under torsdagens Sting Day förrättades utdelning av Sting Awards. Här är samtliga vinnare med motivering:

Årets Driv
Priset ”Årets Driv” tilldelas ”en entreprenör som med ett beundransvärt engagemang, mod och rätt attityd för bolaget framåt och aldrig ger upp. Dvs verkligen visar vad ordet entreprenör betyder – att få något gjort”
VINNARE: Magnus Tucheck & Joakim Högset, FACIT

Årets Finansiering
Utmärkelsen ”Årets Finansiering” tilldelas ”ett bolag som har genomfört en viktig finansiering som kan föra bolaget till ett nytt utvecklingsskede. Det kan röra sig om en finansiering i form av mjuka pengar, kund/leverantörsfinansiering och/eller riskkapital”.
VINNARE: Marc Beuls med fleras investering om cirka 17 MSEK i Brainglass

Årets STING-vän
Utmärkelsen ”Årets Sting-vän” tilldelas ”en person i Stings nätverk som aktivt har bidragit till Sting och dess utveckling”
TILLDELAS: Rolf Skoglund

STINGs Hederspris 2011
Utmärkelsen ”Stings Hederspris” tilldelas ”ett bolag som har tagit en banbrytande affär/order, vilket innebär ett tydligt genombrott för företaget i målsättningen att bli ett framgångsrikt internationellt tillväxtbolag. Teamet har en enorm förmåga att fokusera sina resurser på det som är helt avgörande för ett bolags framgång – att aktivt skapa affärsmöjligheter och komma till affärsavslut.”
VINNARE: Yubico

Hederspriset gick till Stina Ehrensvärd och Yibico.

Källa: Sting

Jonnie Wistrand

Dela artikeln:


Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.