måndag6 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

Hon blir miljöchef på kontorsjätten

Publicerad: 9 mars 2010, 08:09

Staples är en helhetsleverantör av kontorstillbehör. Nu rekryterar man en ny kvalitets- och miljöchef från konsultföretaget Sustainia.


Jon Röhne

jon.rohne@aktuellhallbarhet.se


Det är Johanna Jigmo Linde, 29 år, som blir ny kvalitets- och miljöchef på Staples Sweden. Staples är världens största leverantör av kontorsprodukter och omsätter 23 miljarder dollar årligen i 27 länder i Nord- och Sydamerika, Europa, Asien och Australien.

Johanna Jigmo Linde kommer närmast från konsultföretaget Sustainia där hon arbetat som verksamhetsutvecklingskonsult. Hon berättar att jobbet på Staples kändes som ett bra steg att ta.
– Staples är i en väldigt intressant utveckling. Det verkar vara en rolig resa som jag vill vara med på, säger hon.

I ryggen
har Johanna Jigmo Linde också en rejäl utbildning från Stockholms universitet där hon är fil. mag. inom biologi med inriktning på miljö och hållbart företagande. På Staples hoppas hon nu kunna fortsätta driva företagets miljö-, kvalitets- och CSR-arbete vidare.
– Jag ska fortsätta bygga på den trovärdighet Staples har. Jobba vidare med CSR-frågorna och fortsätta utveckla de verksamhetsledningssystem som redan är på plats – ISO 14001 och ISO 9001.

Egentligen tillträder Johanna Jigmo Linde sin tjänst på Staples först den 1 april, men redan nu arbetar hon på företaget ett par dagar i veckan.

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev