Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

Hon blir ny hållbarhetschef i Växjö

Publicerad: 26 mars 2018, 06:39

Charlotte G Brynielsson blir chef för kommunens hållbarhetsgrupp som består av specialister inom miljö, mångfald, folkhälsa och tillgänglighet, samt att leda och utveckla kommunens hållbarhetsarbete.


Den 1 april tillträder Charlotte G Brynielsson tjänsten som hållbarhetschef på Växjö kommun. Charlotte kommer närmast från Regionförbundet i Kalmar län där hon varit chef för området Befolkning och välfärd.
”Charlotte har lång erfarenhet av att arbeta inom offentlig förvaltning och med hållbarhet och verksamhetsutveckling på olika sätt inom kommunal, regional och nationell nivå. Hon har också bred erfarenhet av att arbeta med social hållbarhet med fokus på barn och unga och integration, vilket är en betydelsefull erfarenhet när det kommer till att förvalta och utveckla det goda hållbarhetsarbete vi har inom Växjö kommun”, säger Gunilla Friman, förvaltningschef för kommunledningsförvaltningen i Växjö kommun, i en kommentar.

Arbetet som hållbarhetschef i Växjö innebär bland annat att ansvara för implementering av hållbarhetskrav i Växjö kommuns lednings-, huvud-, och stödprocesser och verksamhetsutveckling kopplat till hållbarhet.

Dela artikeln:


Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.