Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

Hon blir ny hållbarhetschef på Coca Cola

Publicerad: 31 januari 2012, 11:42

Coca Cola rekryterar ny hållbarhetschef från Norges Bank där hon förvaltat den norska statens pensionsfond ”oljefonden”.


Det är Magdalena Kettis som sedan januari är ny hållbarhetschef på Coca-Cola Enterprises i Sverige och Norge. Magdalena Kettis kommer närmast från Norges Bank där hon förvaltat norska statens pensionsfond ”oljefonden”. Magdalena har också lång erfarenhet av ledande positioner inom CSR på global nivå. Hon har också arbetat som CSR-konsult.

Coca Cola meddelar att man i och med rekryteringen ökar sina satsningar på hållbarhetsområdet. Magdalena kommer att ha det direkta CSR-ansvaret både i Sverige och i Norge.
– Coca-Cola har ambitiösa mål och har gjort ett gediget arbete som jag nu ska vidareutveckla. Att jobba systematiskt med miljö- och samhällsfrågor blir en allt viktigare del av verksamheten för Coca-Cola och det ska bli spännande att få bidra till att utveckla hållbarhetsarbetet i Sverige och Norge, säger Magdalena Kettis.

Miljöaktuellt, redaktionen

Dela artikeln:


Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.