Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

Hon blir ny hållbarhetschef på Skogforsk

Publicerad: 12 november 2018, 14:33

Foto: Skogforsk

Skogforsk är inne i en ny fas då hållbarhet ska integreras i alla steg och processer. Här är den nya hållbarhetschefen som ska leda arbete.


Som kommunikations- och hållbarhetschef ska Caroline Rothpfeffer arbeta med att integrera hållbarhetsfrågorna i processerna på Skogforsk, det svenska skogsbrukets forskningsinstitut. Caroline är 47 år och kommer senast från en tjänst som hållbarhetschef på Billerudkorsnäs. Caroline Rothpfeffefer tillträder tjänsten på Skogforsk den 1 februari 2019.
”Behovet av att föra ut vetenskapliga resultat i praktiken och i samhällsdebatten har aldrig varit större och där ser jag att Skogforsk har mycket att bidra med. Det känns jättebra att få kliva ombord på detta spännande och framåtinriktade jobb med stora möjligheter och fokus på att skapa nytta och bidra till hållbar utveckling i det svenska skogsbruket”, säger Caroline Rothpfeffer i en kommentar.

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.