Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

Hon blir ny miljöjurist på Cowi

Publicerad: 12 december 2016, 07:57

Cowi vässar sitt miljöerbjudande med ny miljöjurist till Stockholmskontoret.


Cowi har rekryterat miljöjuristen Eva Nilsson till kontoret i Stockholm. Tjänsten ska enligt Cowi ge ökad tyngd åt Cowis miljöerbjudande. Eva Nilsson uppges ha en bred juridisk kompetens och djupa kunskaper om förordningar och direktiv inom EU. Hon uppges också ha ett brett kontaktnät med statliga myndigheter och med regeringskansliet. Närmast kommer hon från kommunjurist i Tyresö och dessförinnan arbetade hon som verksamhetsjurist på Kemikalieinspektionen och Konsumentverket.
”Min roll på COWI handlar till stor del om att juridiskt kvalitetssäkra och utveckla underlag som Cowi levererar till kund. I många av mina tidigare jobb har jag haft en liknande roll, att bidra med min juridiska kunskap i olika slags projekt och utredningsuppdrag, så uppdraget är inte nytt även om det är första gången som jag är anställd på ett konsultbolag”, säger Eva Nilsson i en kommentar.

Jon Röhne

jon.rohne@aktuellhallbarhet.se

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.