Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag26.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Klimat

Hon går från KRAV till Food for Progress

Publicerad: 5 Februari 2018, 05:56

Det svenska företaget Food for Progress har rekryterat Nina Nilsson som Market Coordinator för Storbritannien. Nina Nilsson kommer närmast från en tjänst som Account Manager Processing & International Trade på KRAV.


Vad var det som lockade med jobbet som Market Coordinator på svenska Food for Progress?
Food for Progress har imponerat på mig på flera sätt. Dels på grund av deras okonventionella syn på företagande och utveckling. Dels hur de, trots kraftig tillväxt, aldrig kompromissar när det gäller smak, kvalitet och trovärdighet. Vi delar samma värderingar och jag ser att jag kan göra en stor skillnad på ett företag som Food for Progress. Sedan är det såklart otroligt spännande att få vara med att utveckla en så stor och komplex marknad som Storbritannien.

Vad har du för bakgrund?
– Jag har arbetat med affärs- och marknadsutveckling av hållbara livsmedel på KRAV. Genom det arbetet har jag fått förståelse för olika segment och marknader. När man tar sig in på en ny marknad finns det inget facit för vägen framåt. Här ser jag att jag kan bidra med mina erfarenheter och perspektiv när vi tillsammans ska utveckla den brittiska marknaden.

Vilka kommer att bli dina viktigaste arbetsuppgifter?
– Att bidra till att fler brittiska konsumenter förstår att det kan vara både roligt, festligt och riktigt gott att bidra till planetnytta. Detta kommer jag att göra genom att samordna marknadsaktiviteter, vara länken mellan Sales & Marketing-teamet i Sverige och Storbritannien och driva försäljningsprocesser. Min uppgift är att bidra till att Food for Progress växer med full potential på den brittiska marknaden.

Lina Rosengren

Dela artikeln:


Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.