måndag30 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

Hon vann Miljöaktuellts sommartävling

Publicerad: 20 augusti 2013, 11:49

Vi gratulerar hållbarhetsproffset Elisabeth Hörnfeldt som vann vår stora sommartävling och nu kan återuppta sin favoritsyssla.


Elisabeth Hörnfeldt på Scania blev vinnaren i Miljöaktuellts sommartävling som gick ut till bland annat prenumeranter och via Facebook. Förstapriset är en elcykel av det italienska märket Wayel som Miljöaktuellts marknadsanvariga Natanja Friedrich och Outsports vd Hans Lindström överlämnade till en glad och lite förvånad Elisabeth. Förvånad över att lyckats vinna i den hårda konkurrensen bland alla de många deltagarna i tävlingen.

För att delta och ha chans att vinna behövde man bara göra två saker: Dels beskriva sin främsta utmaning inom miljö- och hållbarhetsarbetet, dels motivera varför man själv borde vinna.
Elisabeth Hörnfeldt arbetar med hållbarhetsfrågor på Scania och beskriver sin främsta utmaningen så här: ”Att verka för ett hållbart resursutnyttjande över hela livscykeln och på så sätt minska miljöbelastningen. Det är ekonomiskt för företaget och det innebär att man är rustad för framtidens utmaningar då tillgången av resurser kanske inte är lika självklar som i dag”.

När det gäller motivering
löd Elisabeths så här: ”För mig är cykling den bästa miljövinsten/-sysslan jag helst ägnar mig åt. Bilen står och jag mår bättre och ofta går det snabbare. Efter många mil så har nu min cykel gått sönder och det skulle vara en dröm att få Miljöaktuellts elcykel, så jag kan återuppta min favoritsyssla.”
Det kan hon härmed göra och Miljöaktuellt och Outsport gratulerar ännu en gång varmt.

Var du med i tävlingen?
Utan att vinna? Eller missade du tävlingen? Lugn, vi har ett tröstpris åt alla. På den här länken kan du ta del av ett fint erbjudande: Provprenumerera gratis på Miljöaktuellts digitala produkter i en månad.

Miljöaktuellt, redaktionen

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev