Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

”Inför inte tvingande rapporteringskrav om avfall”

Publicerad: 19 juni 2017, 08:08

Avfall Sverige är nöjt med Naturvårdsverkets förslag till förbättrad avfallsstatistik och spårbarhetssystem för farligt avfall. Däremot avfärdar branschorganisationen förslaget på ett lagstadgat rapporteringskrav av statistik för avfallsbehandlingsanläggningar med prövningskoden C. Istället vill Avfall Sverige att…


Avfall Sverige är nöjt med Naturvårdsverkets förslag till förbättrad avfallsstatistik och spårbarhetssystem för farligt avfall. Däremot avfärdar branschorganisationen förslaget på ett lagstadgat rapporteringskrav av statistik för avfallsbehandlingsanläggningar med prövningskoden C.
Istället

Läs vidare –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till alla artiklar på sajten
AH Direkt - omvärldsbevakning i din inkorg varje dag
Stort utbud av artiklar med stöd för strategiskt och praktiskt hållbarhetsarbete

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 4 495 kr/år (ex. moms) får du tillgång till alla våra digitala artiklar samt vår dagliga omvärldsbevakning som håller dig uppdaterad för bättre beslutsfattande. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.