Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

torsdag13.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Klimat

Insekter – det nya köttet?

Publicerad: 1 juli 2015, 04:23

Jordens befolkning beräknas år 2050 uppgå till 9 miljarder människor, och en stor utmaning är hur vi tryggar livsmedelsförsörjningen utan att belasta miljön. Är insekter framtidens näringskälla för människor och djur?


Vi diskuterar frågan och lyfter aktuell forskning, och tar dessutom upp det gastronomiska perspektivet. På stjärnkrogen Noma i Köpenhamn finns insekter ibland på menyn som ett exklusivt inslag. Kan insekter

Just nu: Få fri tillgång till alla digitala artiklar fram till 1 juni

Skapa konto

Har du redan ett konto? Logga in

Läs alla artiklar på Aktuellhallbarhet.se utan kostnad fram till den 1 juni.


Skapa ett kostnadsfritt konto och ta del av:

De senaste nyheterna om klimat, miljö och hållbar utveckling
Stort utbud av artiklar med stöd för strategiskt och praktiskt hållbarhetsarbete
Nyhetsbrev varje onsdag och fredag med en sammanfattning av veckans viktigaste nyheter direkt till din inkorg

Avslutas automatiskt

För att kunna fortsätta läsa låst innehåll efter den 1 juni behöver du uppgradera till en betald prenumeration.

Dela artikeln:


Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.