Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

Kändistätt på Sting Day

Publicerad: 2 maj 2011, 07:40

På torsdag arrangeras Sting Day i Kista norr om Stockholm då 60 heta startups får nätverka med bland annat 70 investerare. På talarlistan finns heta namn från såväl Google och Keybroker som Tat och Rebtel. Här är alla startup-bolagen på eventet.


Ämnen i artikeln:

CleantechForskningGreentechIngenjörMiljöteknikTeknik

På torsdag arrangerar affärsinkubatorn Stockholm Innovation & Growth, Sting, Sting Day i Kista norr om Stockholm. Under nätverkseventet kommer sammanlagt 225 personer, entreprenörer, investerare och nyckelpersoner från forskning och industri, att utbyta kunskap och kontakter.

– Genom eventet hoppas vi skapa många nya intressanta affärsmöjligheter som gynnar företagen i deras fortsatta internationella tillväxt. Vi har bland annat över 70 investerare anmälda till Sting Day, säger Pär Hedberg, vd och grundare av STING, i en kommentar.

60 innovativa startub- och expansionsbolag i Sting-sfären har bjudits in till Sting Day. Dessutom har 17 externa företag valts ut och bjudits in.

– Totalt fick vi in 89 ansökningar, vilket är en fördubbling jämfört med året innan. Det har varit en tuff, men inspirerande urvalsprocess. De startups vi nu har valt ut kommer under torsdagen att få pitcha sin affärsidé för Stings erfarna affärscoacher, säger Jessica Stark, projektledare och marknadsansvarig på Sting, i en kommentar.

Utöver nätverkande kommer Sting Day att innehålla trendspaningar på den internationella riskkapitalmarknaden och workshops kring expansion i Kina, USA och internationalisering av internetbolag. På talarlistan finns bland annat Anil Hansjee, M&A-ansvarig på Google EMEA, Tat-grundaren Ludvig Linge, Per Roman, grundare GP Bullhound, Sara Öhrvall, ansvarig för forskning och utveckling på Bonnier samt Hjalmar Winblad, grundare av Rebtel och Fredrik Arnander, grundare Keybroker.

Här hittar du alla bolag som är med på Sting Day. Här kan du läsa mer om dagens program.

Jonnie Wistrand

Dela artikeln:


Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.