Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

Klimatförhandlingar med förhinder – ingen vill visa sina kort digitalt

Publicerad: 20 november 2020, 10:47

På en digital pressträff om läget i klimatförhandlingarna lyftes ett svenskt initiativ för att hitta säkra former för klimatförhandlingar online.

Efter snart ett år av digital möten i stället för klimatförhandlingar står processen och stampar. Ingen är beredd att förhandla framför en skärm. Nu tar Sverige ett initiativ för att åstadkomma en förändring.


I dag skulle klimattoppmötet COP26 i Glasgow ha avslutats, nu är det uppskjutet ett helt år. Under tiden försöker regeringar och klimatförhandlare hålla liv i processen med digitala möten. Det

Läs vidare –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till alla artiklar på sajten
AH Direkt - omvärldsbevakning i din inkorg varje dag
Stort utbud av artiklar med stöd för strategiskt och praktiskt hållbarhetsarbete

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 4 495 kr/år (ex. moms) får du tillgång till alla våra digitala artiklar samt vår dagliga omvärldsbevakning som håller dig uppdaterad för bättre beslutsfattande. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:


Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.