Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

Klimatpolitiska råd bygger internationella nätverk

Publicerad: 11 mars 2021, 09:28

Klimatpolitiska rådets ordförande Johan Kuylenstierna har tillsammans med kolleger i Europa bett om ett möte med Frans Timmermans inför bildandet av ett Klimatpolitiskt råd i EU.

Foto: Anders Wiklund, John Thys/TT och Jorisvo/iStock

Klimatpolitiska rådet tar nu aktiv del i ett internationellt nätverk av liknande rådgivande organ. Bland annat vill man vara med och påverka form och innehåll för det blivande klimatpolitiska rådet på EU-nivå.


I maj deltar Klimatpolitiska rådet i ett internationellt möte som för första gången samlar rådgivande klimatpolitiska organ från hela världen för att bland annat diskutera rådens betydelse i den institutionella

Läs vidare –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till alla artiklar på sajten
AH Direkt - omvärldsbevakning i din inkorg varje dag
Stort utbud av artiklar med stöd för strategiskt och praktiskt hållbarhetsarbete

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 4 495 kr/år (ex. moms) får du tillgång till alla våra digitala artiklar samt vår dagliga omvärldsbevakning som håller dig uppdaterad för bättre beslutsfattande. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.