Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

Livsmedelsföretagen lanserar gemensamt hållbarhetsmanifest

Publicerad: 15 maj 2019, 07:42

Livsmedelsföretagen har lanserat ett gemensamt hållbarhetsmanifest med åtaganden för en hållbar svensk livsmedelsproduktion. 42 livsmedelsföretag som tillsammans utgör en betydande del av den svenska livsmedelsindustrin har anslutit sig till manifestet. Manifestet innehåller fem åtaganden. Det…


Livsmedelsföretagen har lanserat ett gemensamt hållbarhetsmanifest med åtaganden för en hållbar svensk livsmedelsproduktion. 42 livsmedelsföretag som tillsammans utgör en betydande del av den svenska livsmedelsindustrin har anslutit sig till manifestet.

Läs vidare –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till alla artiklar på sajten
AH Direkt - omvärldsbevakning i din inkorg varje dag
Stort utbud av artiklar med stöd för strategiskt och praktiskt hållbarhetsarbete

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 4 495 kr/år (ex. moms) får du tillgång till alla våra digitala artiklar samt vår dagliga omvärldsbevakning som håller dig uppdaterad för bättre beslutsfattande. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.