Klimat
Livsmedelsindustrin bäst på att minska matavfallet
Publicerad: 15 juni 2018, 08:02
Den totala mängden matavfall var mindre 2016 än två år tidigare. Och mycket av nedgången är livsmedelsindustrins förtjänst. Ny statistik från Naturvårdsverket visar att livsmedelsbranschen har minskat mängden matavfall, samtidigt som matavfallet ökat från restauranger…
Den totala mängden matavfall var mindre 2016 än två år tidigare. Och mycket av nedgången är livsmedelsindustrins förtjänst. Ny statistik från Naturvårdsverket visar att livsmedelsbranschen har minskat mängden matavfall, samtidigt
Läs vidare –
starta din prenumeration.
Första 30 dagarna utan kostnad
Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna
För 4 495 kr/år (ex. moms) får du tillgång till alla våra digitala artiklar samt vår dagliga omvärldsbevakning som håller dig uppdaterad för bättre beslutsfattande. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.