Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

Märkliga Shanghai-mail landar i Lund

Publicerad: 5 februari 2009, 09:44

Teknik360 fortsätter att ta emot rapporter från de svenska lärosätena. Läs om Viktor Gustafsson som vill plugga utomlands ett tag.


Viktor Gustafsson pluggar teknisk design i Lund. Han funderar på utlandsstudier vid Shanghai Jiao Tong University nästa år och har lämnat in sin ansökan. Ett mail till den förstahandsvalda skolan gav ett något oväntat svar.

Teknik360 fortsätter satsningen på Studentrapport – Koll från insidan på skolor och universitet. Läs Viktor Gustafssons rapport, direkt från Lund, på Teknik360 – Studentrapport.

Vad är Teknik360 – Studentrapport?
Teknik360 – Studentrapport är ett nytt inslag på sajten(för närvarande på en extern WordPress-blogg). Idén är att ge dig en unik inblick i studenttillvaron vid landets högskolor och universitet. Det åstadkommer vi genom att överlåta tangentbordet till de som naturligtvis vet mest och bäst om lärosätena – studenterna själva.

Här får du läsa aktuella rapporter om läget på skolorna. Smått och stort, roligt eller spännande. Vad händer i skolan just nu? Vilka spännande projekt pågår? Eller vad nu våra skribenter – studenterna – väljer att skriva om. Ordet är nämligen helt fritt.

Pluggar du också och vill ta chansen att vara med och berätta om dina studier? Hör av dig till oss på Teknik360 så kör vi igång. Det är nästan no strings attached som gäller. Skriv en rapport eller skriv 100 – valet är ditt. Det enda vi begär är att du gör det för att du tycker det är roligt eller viktigt.

Välkommen att läsa Teknik360 – Studentrapport. Och som sagt, är du student och vill skriva – tveka inte att höra av dig.

Jonnie Wistrand

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.