Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

Martin Ahrin ­Larsson, 29 år

Publicerad: 19 november 2018, 05:00

Regionansvarig, Miljöbron.


Med engagemang och kunskap har ­Martin Ahrin ­Larsson varit en ­drivande kraft i att utveckla ­organisationen Miljöbron. ”Han ser affärs­möjligheter i ­hållbarhet vilket är nödvändigt för att få med näringslivet på banan i vår tids ödesfrågor”, lyder en av kommentarerna.

Vid sidan av Miljö­bron arbetar ­Martin Ahrin Larsson som projektledare för ­ReChallenge där tvärvetenskapliga ­grupper med ­studenter får jobba med koncept­utveckling inom ­cirkulär ekonomi och delande tillsammans med ­Göteborgs stad.
– Rechallenge är ett projekt inom Miljö­bron och här ­hanterar vi mer komplexa hållbarhets­frågor som kräver att vi engagerar fler studenter från fler discipliner. Fokuset ligger på återbruk, cirkulär ekonomi och ­delningsekonomi och syftet är att utveckla nya kommunala cirkulära tjänster.

Du är 29 år i dag. Vad gör du när du är 39?
– Jag hoppas att jag kan fortsätta att stötta organisationer med omställning på något sätt. Då är vi snart framme vid år 2030 och då ska vi ju egentligen vara i mål. Men jag antar att det kommer finnas fortsatta utmaningar att ta hand om då.

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.