Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag17.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Klimat

MM50: Nytt möte med hemlig miljöklubb

Publicerad: 28 Mars 2013, 10:15

Igår träffades återigen medlemmarna i MM50 – Sveriges enligt Miljöaktuellt 50 mäktigaste personer inom miljö- och hållbarhetsområdet. Här är några saker som sipprade ut från det topphemliga mötet.


MM50 består av Sveriges miljömäktigaste personer – det vill säga de 50 personer som kvalificerat sig överst på Miljöaktuellts stora årliga rankning Sveriges Miljömäktigaste. MM50 är en blandad skara och består av allt från forskare,och politiker till hållbarhetschefer och mediepersonligheter. På onsdagkvällen träffades gruppen återigen för att diskutera utmaningarna inom miljö- och hållbarhetsområdet.

Deltagarna på MM50:s träffar lovas integritet och att de inte blir citerade i media. Då Miljöaktuellts reportrar inte fick vara på plats finns inte mycket att rapportera. Vi har har ändå genom twitter-flöden och skvaller från deltagarna lyckas nysta fram en del ämnen som togs upp.

En sak som diskuterades var Framtidskommissionens slutrapport som släpptes tidigare i veckan. Många tycktes besvikna på att kommissien inte blev det visionära verktyg till förändring som många hoppats på. En annan sak som diskuterades var Arktis – och framförallt vilken strategi Sverige ska ha i internationella förhandlingar.

Jon Rohne

jon.rohne@aktuellhallbarhet.se

Dela artikeln:


Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.