Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag31.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Klimat

Nu börjar en spännande resa

Publicerad: 17 Mars 2016, 15:44

Miljörapporten och Miljöaktuellt fusioneras under varumärket Aktuell Hållbarhet. Chefredaktör Mikael Salo berättar vad som händer, vad ni kan förvänta er och varför det nya namnet speglar tiden bättre.


Ett intensivt arbete har pågått sedan december när de två forna konkurrenterna Miljöaktuellt och Miljörapporten bosatte sig i samma lokaler under ledning av den nya ägaren Bonnier Business Sustainability.

Därefter följde en omvälvande och intensiv resa som resulterat i att Nordens största och mest erfarna redaktion på hållbarhetsområdet har skapats.

Med ett nytt ägarskap och en ny vision kändes ett nytt namn helt rätt. Vi tog oss således namnet Aktuell Hållbarhet.

För er som jobbar med frågorna är hållbarhet inte bara miljö, utan mycket mer. Sociala frågor, ekonomi, skatt, arbetsmiljö, global utveckling, konsumtionsmönster, KPI:er, redovisning, transporter, kemikalier, leverantörskedjor…

Hållbarhetsfrågorna har aldrig varit mer aktuella och kritiska än idag. Vi är dedikerade till uppgiften att vara ett nav i det svenska miljö- och hållbarhetsarbetet, att stötta proffs och beslutsfattare i sitt arbete. Dina förväntningar på oss ska vara höga.

Målsättningen är att alla våra prenumeranter, läsare och kunder ska få marknadens överlägset bästa dagliga omvärldsbevakning, viktiga fördjupningar samt utbildningar och konferenser inom det dynamiska miljö- och hållbarhetsområdet.

Vår journalistik på Aktuell Hållbarhet ska skapa nytta för dig som läsare. Samtidigt ska vi vrida och vända på hållbarhetsfrågorna, ifrågasätta invanda föreställningar och utgöra den självklara platsen för hållbarhetsdebatt.

Du ska också kunna få hjälp att hitta nya medarbetare och nå ut med ditt budskap via oss.

Här kan du läsa om våra journalistiska produkter, våra konferenser utbildningar och hur vi kan hjälpa dig mer.

Miljöaktuellts och Miljörapportens anrika historia och tradition går nu vidare i Aktuell Hållbarhet. En ny spännande resa tar sin början.

Framöver kommer vi självfallet att sjösätta nya satsningar som möter behoven av information och kunskap inom hållbarhetsområdet.

Vi vill gärna veta du tycker? Vad är dina förväntningar? Hör av dig!

Mikael Salo

mikael.salo@aktuellhallbarhet.se

Dela artikeln:


Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.