Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag27.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Klimat

Nu börjar jakten på Sveriges miljömäktigaste 2010

Publicerad: 14 December 2009, 15:26

Det är dags att utse Sveriges miljömäktigaste personer igen. I år växer omfånget på listan och nya kategorier införs. Nominera dina favoriter och belönas med något riktigt fint.


I början på februari presenterar vi en ny, omfattande (minst 100 personer) lista över Sveriges miljömäktigaste personer.

Nytt för i år
är att vi utöver den stora listan med Sveriges miljömäktigaste även utser årets miljömäktigaste person inom specifika kategorier.

Kategorierna är:

- Årets mäktigaste miljöchef
- Årets miljöpolitiker
- Årets miljöinnovatör/-miljöentreprenör
- Årets miljömäktigaste opinionsbildare

De nominerade personerna kommer att granskas och rankas utifrån följande kriterier: Åstadkommen faktisk miljönytta, faktiskt reellt inflytande, trovärdighet, engagemang.

Vi har utvecklat kritierierna lite inför årets rankning, vilket innebär att personer i exempelvis kommuner, landsting och andra lite mindre organisationer har möjlighet att rankas högt på listan eftersom det är viktigt vad man åstadkommit och är på väg att åstadkomma utifrån sina egna förutsättningar. Det slutgiltiga resultatet kommer att avgöras av både av er läsare och en jury.

Så, tveka inte! Nominera dina favoriter via den här länken

Alla som nominerar belönas med någon riktigt fint (att ge till sig själv eller någon annan).

Vi förbehåller oss rätten att refusera oseriösa nomineringar.

Här kan du läsa artikeln: Sveriges miljömäktigaste 2009

Hela listan över Sveriges miljömäktigaste personer presenteras i Miljöaktuellt nr 1 /2010. Teckna din prenumeration här!
 

Miljöaktuellt, redaktionen

Dela artikeln:


Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.