Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

Nu kan du eko-dejta

Publicerad: 29 september 2010, 14:36

Tro det eller ej, men Krav och Spraydate slår sina påsar ihop.


Spraydate är en av Sveriges största dejtingsajter som nu gör det möjligt för singlar att "eko-dejta".

– Spraydate strävar efter ständig utveckling och ett förbättrat innehåll till våra medlemmar. Därför känns eko-dejtning som ett bra och naturligt steg. Medlemmarna kan nu profilera sig som klimatsmarta och träffa likasinnade, säger Nils Person, chef Spraydate, i ett pressmeddelande.

Eko-dejting innebär rent konkret att man som medlem kryssar i de nya intressena ”ekologisk mat och dryck”, ”miljö” och ”natur” i den profil man har gör på dejtingsajten.

Krav kommer i oktober
att presentera en SIFO-undersökning som slår fast att singlar är den grupp av medborgare som köper mest kravmärkta produkter – och marknadsför i samma veva sin framtidsdag i november. De 50 första som eko-dejtar får friplåtar.

– Många singlar lever miljömedvetet och eko-dejting känns viktigt för framtiden, dessutom är det ett kul sätt att marknadsföra vår Framtidsdag, säger Lars Nellmer, VD för Krav i samma pressmeddelande.

Miljöaktuellt, redaktionen

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.