Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

Ny CV-databas för hållbarhetsproffs

Publicerad: 12 september 2016, 11:02

– Rekrytering är komplext och för att lyckas krävs betydligt mer än att få in många kvalificerade ansökningar.
Det säger Helene Liljefors, vd på Aktuell Hållbarhet som nu lanserar en ny rekryteringstjänst.


Aktuell Hållbarhet lanserar nu den nya tjänsten Aktuell Hållbarhet Rekrytering, som ska hjälpa organisationer att rekrytera specialister och chefer inom miljö, hållbarhet, samhällsbyggnad och CSR. Bakom satsningen ligger ett växande behov av att rekrytera personal med miljö- och hållbarhetskompetens.

– Många arbetagivare väljer idag att utlysa sina lediga tjänster genom oss för att vi når målgruppen. Men rekrytering är komplext och för att lyckas krävs betydligt mer än att få in många kvalificerade ansökningar. Genom att kombinera vårt stora nätverk och våra kunskaper i hållbarhetsfrågor med riktigt bra rekryteringskompetens kan vi ta ett helhetsansvar för rekryteringen, säger Helene Liljefors, vd på Aktuell Hållbarhet

Vad skiljer Aktuell Hållbarhet Rekrytering från andra rekryteringsföretag?

– Förutom att våra medarbetare är mycket erfarna och kunniga rekryteringsspecialister så både når vi målgruppen och känner dem väl. Vår spetskompetens ska vara att rekrytera allt från miljö- och hållbarhetschefer, ingenjörer, kommunikatörer, strateger, jurister, kemister och miljösamordnare till specialister inom socialt ansvar och mänskliga rättigheter.

Rekryteringstjänsterna består i första hand av search och headhunting, men Aktuell Hållbarhet Rekrytering kommer även att erbjuda nischade tjänster såsom kandidattester.

Som källa för att söka efter kandidater kommer Aktuell Hållbarhet Rekrytering delvis att använda en stor kandidatdatabas.

Vill du vara med i kandidatdatabasen kan du registera dig här!

magnus.norrman@bbm.bonnier.se

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.