Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

Nytt nummer av tidningen Aktuell Hållbarhet ute!

Publicerad: 14 mars 2017, 08:53

Här finns miljöjobben! Läs det nya numret av magasinet Aktuell Hållbarhet digitalt nu! I morgon kommer det nya numret av Aktuell Hållbarhet ut och som prenumerant kan du redan nu läsa tidningen digitalt. I det…


Här finns miljöjobben!

Läs det nya numret av magasinet Aktuell Hållbarhet digitalt nu!

I morgon kommer det nya numret av Aktuell Hållbarhet ut och som prenumerant kan du redan nu läsa tidningen digitalt. I det här numret kartlägger vi hur arbetsmarknaden ser ut för hållbarhetsproffs. Dessutom berättar Telias interngranskare hur de jobbar med att följa upp tips från visselblåsare och så ställer vi frågan om ISO 14001 har blivit en bromskloss för hållbar affärsutveckling.

I vårt transporttema beskriver vi även hur Kalifornien har satt samma klimatmål som Sverige, men på ett helt annat sätt låter marknaden driva fram hållbara transporter.

Trevlig läsning och hör gärna av dig till oss på Aktuell Hållbarhet om det är något du undrar över eller vill tipsa om, redaktion@aktuellhallbarhet.se.

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.